Toad in the hole
Sastojci lynda
Priprema
-
1
/slika/1923889/
Kobasice stavite u manji protvan i zapecite u pećnici.
-
2
/slika/1923893/
Izmješajte sve sastojke za preljev i ostavite da malo odstoji.
-
3
/slika/1923895/
Prelijte preko kobasica i stavite peći u pećnicu na 200 stupnjeva oko pola sata.
Coffee pleasure
Sastojci
Biskvit:
- 150 grama maslaca ili margarina
- 150 grama šećera
- 4 jaja
- 30 grama kakaa
- 200 grama brašna
- 250 ml mlijeka
- 1 vrećica praška za pecivo
Krema:
- 200 ml vrhnja za šlag
- 200 grama mliječne čokolade
- 2 čajne žličice instant kave
Preljev:
- 150 ml kuhane crne kave
Priprema
-
1
Zagrijte vrhnje za šlag i u njemu rastopite čokoladu i instant kavu, te stavite na 3-4 sata u frižider da se dobro ohladi.
-
2
Za biskvit maslac ili margarin sobne temperature dobro izmješajte sa šećerom pa dodajte jedno po jedno jaje, te postepeno sve ostale sastojke.
-
3
U namazan protvan veličine 20x30 pretresite smjesu za biskvit te je pecite na 180 stupnjeva oko pola sata.
Pečeni biskvit natopite kuhanom crnom kavom.
-
4
Dobro ohlađeni šlag s čokoladom izmiksajte dok ne dobijete kremu.
-
5
Kremu namažite po ohlađenom biskvitu i ukrasite po želji.
Kokos fantazija
Sastojci
Priprema
-
1
Izmješajte bjelanjke sa šećerom pa dodajte kokos i smjesu stavit u tepsiju veličine 20x30, i pecite na 160 stupnjeva dok ne dobije laganu boju.
-
2
Rastopite sve sastojke za preljev, dobro ih izmješajte i prelijte preko ohlađenog biskvita.
-
3
Vrhnje za šlag izlijte u posudu za miksanje i dodajte puding u prahu.
-
4
Miksajte par minuta dok ne dobijete gustu kremu.
-
5
Premažite kolač i stavite da se dobro ohladi.
Нема коментара:
Постави коментар