среда, 2. април 2014.

Andjelin san

Ovu izvarednu kremastu tortu pronašli smo na blogu začaranakuhinjica
blogspot.com pa vam u celosti prenosimo

 

 POTREBNO JE:

 18 jaja
 100 gr šećera
 500 gr prah šećera
 2 margarina
 200 gr plazme
 600 gr otopljene čokolade
 500 gr krem šlaga
 1/2 l mleka ili kisele vode

 Korice:

 PRVO:
 Umutiti 250 gr prah šećera i 1 margarin, zatim dodati 9 žumanca, pa 300 gr otopljene čokolade i na kraju 100 gr plazme.

 DRUGO:
 Umutiti 9 belanaca i 50 gr šećera;
 Sada belanca polako dodavati u prvi deo i rucno veoma lagano izmesati. Masu podeliti tri dela i peći korice. U pleh veličine 38cm x 27cm staviti papir za pečenje i staviti umućenu masu i peći.

 NAPOMENA:

 Ja izdelim materijal i svaku koricu mutim ponaosob kako bi mi korice bile jednake.

 Fil:
 Umutite potpuno isto kao za korice.

Zatim umutiti 500g krem šlaga od vanile u 500g mleka.

 Filovanje: KORA-FIL-KREM SLAG-KORA ..

Нема коментара:

Постави коментар