KOLOVRAT recepti
Странице
corbe
CORBE
RAZNO
PICA
PREDJELA
GLAVNA JELA
TORTE
DESERTI
pite
rolati
kolaci
posni kolaci
sitni kolaci
rolati SLANI
MESO
MUSAKE
torta...
iz mamine sveske
bakini recepti
salate
HLEB I PECIVA
среда, 20. август 2014.
brz,brzinski dorucak....
Toad in the hole
Brzi i jako ukusan ručak sa kobasicama i finim prekrivačem od jaja, brašna i piva kao prilogom. Jako, jako fino.
Sastojci
1/2 kg
kobasica za pečenje
2
jaja
100 grama
brašna
100 ml
mlijeka
100 ml
piva
1 čajna žličia
senfa
prstohvat soli
Priprema
1
Kobasice stavite u manji protvan i zapecite u pećnici.
2
Izmješajte sve sastojke za preljev i ostavite da malo odstoji.
3
Prelijte preko kobasica i stavite peći u pećnicu na 200 stupnjeva oko pola sata.
Нема коментара:
Постави коментар
Новији пост
Старији пост
Почетна
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Нема коментара:
Постави коментар