/slika/244119/
/slika/244119/
Sastojci
Biskvit
- 5jaja
- 5 žlicašećera
- 5 žlicabrašna
- 2 žlicekakao
- 1prašak za pecivo
- 5jaja
- 5 žlicašećera
- 5 žlicabrašna
- 2 žlicekakao
- 1prašak za pecivo
Zaljev (ako želite može i bez njega)
Krema 1.
- 2 vrećicepudinga od vanilije (dolcela)
- 6 žlicašećera
- 7 dlmlijeka
- 20 dagmargarina
- 1 dltučenog slatkog vrhnja
- 1vanilin šećer
- 2 vrećicepudinga od vanilije (dolcela)
- 6 žlicašećera
- 7 dlmlijeka
- 20 dagmargarina
- 1 dltučenog slatkog vrhnja
- 1vanilin šećer
Krema 2.
- 2 vrećicešlag kreme od čokolade (dolcela)
- 2,5 dlmlijeka
- Za ukrasnaribana bijela čokolada
Priprema
- 2 vrećicešlag kreme od čokolade (dolcela)
- 2,5 dlmlijeka
- Za ukrasnaribana bijela čokolada
- 1/slika/242880/
Žumanjke umutiti sa šećerom, dodati brašno, prašak i kakao, izmješati.i na kraju lagano umješati snijeg od bjelanjaka.Peći u limu 30×25.
U međuvremenu skuhati zaljev(ukoliko ne volite mokre kolače jednostavno ovaj dio preskočite, a biskvit blago poprskajte mlijekom)
pečeni kolač zaliti toplim zaljevom.
Za kremu:pudinge skuhati na uobičajeni način sa šećerom u mljeku.U ohlađeno dodati izađeni margarin i tučeno vrhnje i vanili šećer.
Za kremu 2 umutit šlag kreme prema uputi na vrećici sa 2, 5 dl mlijeka.
Kolač premazati te dobro ohladiti (barem par sati) u hladnjaku da se kreme stegnu.
još jednom
i još jednom
- 1/slika/242880/Žumanjke umutiti sa šećerom, dodati brašno, prašak i kakao, izmješati.i na kraju lagano umješati snijeg od bjelanjaka.Peći u limu 30×25.
U međuvremenu skuhati zaljev(ukoliko ne volite mokre kolače jednostavno ovaj dio preskočite, a biskvit blago poprskajte mlijekom)
pečeni kolač zaliti toplim zaljevom.
Za kremu:pudinge skuhati na uobičajeni način sa šećerom u mljeku.U ohlađeno dodati izađeni margarin i tučeno vrhnje i vanili šećer.
Za kremu 2 umutit šlag kreme prema uputi na vrećici sa 2, 5 dl mlijeka.
Kolač premazati te dobro ohladiti (barem par sati) u hladnjaku da se kreme stegnu.
još jednom
i još jednom
Hladne kocke
/slika/244119/
Sastojci
Priprema
- 1/slika/242880/Žumanjke umutiti sa šećerom, dodati brašno, prašak i kakao, izmješati.i na kraju lagano umješati snijeg od bjelanjaka.Peći u limu 30×25.
U međuvremenu skuhati zaljev(ukoliko ne volite mokre kolače jednostavno ovaj dio preskočite, a biskvit blago poprskajte mlijekom)
pečeni kolač zaliti toplim zaljevom.
Za kremu:pudinge skuhati na uobičajeni način sa šećerom u mljeku.U ohlađeno dodati izađeni margarin i tučeno vrhnje i vanili šećer.
Za kremu 2 umutit šlag kreme prema uputi na vrećici sa 2, 5 dl mlijeka.
Kolač premazati te dobro ohladiti (barem par sati) u hladnjaku da se kreme stegnu.
još jednom
i još jednom
Нема коментара:
Постави коментар