-
1
Mješavini za podlogu dodajte kakao, navlažite s mlijekom i dobro izmiješajte.
-
2
Dodajte otopljeni maslac, još jednom dobro
promiješajte te ravnomjerno rasporedite u kalup za torte (Ø 24 cm).
-
3
Utisnite žlicom da dobijete jednoličnu podlogu.
-
4
Stavite u hladnjak na 20 minuta.
-
5
Prašak za pripremu kreme uspite u hladno
mlijeko i miješajte električnom miješalicom (3 minute) da dobijete
kremu.
-
6
Dodajte sir mascarpone i miješajte dok ne dobijete jednoličnu kremu.
-
7
Dvije trećine kreme nanesite na ohlađenu podlogu u kalupu.
-
8
U ostatak kreme umiješajte otopljenu čokoladu.
-
9
Dobivenu kremu stavite u slastičarsku
vrećicu, a zatim u kremu u kalupu za torte utisnite loptice (u obliku
saća).
Posluživanje
Tortu dobro ohladite, najmanje 2 sata prije skidanja kalupa i poslužite.
Savjet
Umjesto u obliku loptica, čokoladnu kremu možete nanijeti u obliku spirale ili išarati u obliku mreže.
Нема коментара:
Постави коментар