среда, 18. јун 2014.

 Meka sočna projara





Sastojci:



10 kašika kukuruznog brašna

2 kašike belog brašna

1 kesica praška za pecivo

2 jajeta

100 gr. krem sira
 1 čaša kisele pavlake (180 - 200 ml )
100 gr. kačkavalja

100 gr. feta sira

2 šoljice za crnu kafu  jogurta

1 šoljica ulja – neka ne bude puna do vrha
1 kašičica soli - meni je bilo taman, Vi prilagodite sebi ili prosto probajte
Kačkavalj  isecite na sitne kocke. Pavlaku, krem sir i izmrvljenu fetu pomešajte pa dodajte jaja i jogurt pa muteći žicom umešajte kačkavalj, ulje i naposletku kukuruzno i belo brašno koje ste izmešali i dodali im prašak za pecivo i so. 
Sipajte u podmazan pleh prečnika oko 20 cm. ( ja pečem i projaru na papiru za pečenje :-) ) pa pecite oko 35 minuta na 200.

Нема коментара:

Постави коментар