Meka sočna projara
Sastojci:
10 kašika kukuruznog brašna
2 kašike belog brašna
1 kesica praška za pecivo
2 jajeta
100 gr. krem sira
1 čaša kisele pavlake (180 - 200 ml )
100 gr. kačkavalja
100 gr. feta sira
2 šoljice za crnu kafu jogurta
1 šoljica ulja – neka ne bude puna do vrha
1 kašičica soli - meni je bilo taman, Vi prilagodite sebi ili prosto probajte
Kačkavalj isecite na sitne kocke. Pavlaku, krem sir i izmrvljenu fetu
pomešajte pa dodajte jaja i jogurt pa muteći žicom umešajte kačkavalj,
ulje i naposletku kukuruzno i belo brašno koje ste izmešali i dodali im
prašak za pecivo i so.
Sipajte u podmazan pleh prečnika oko 20 cm. ( ja pečem i projaru na papiru za pečenje :-) ) pa pecite oko 35 minuta na 200.
Нема коментара:
Постави коментар