четвртак, 8. мај 2014.

...

    16 Žlica - Čoko


Sastojci

Priprema

  1. 1
    BISKVIT:
    Jaja dobro izmutite sa šećerom te postepeno dodajte brašno, prašak za pecivo, kakao, mlijeko i ulje.
    Biskvit pecite na 170° tako dugo dok čačkalica ne izađe čista (cca 15-20 minuta - ovisno o pečnici).

    Nakon što je biskvit pečen odmah ga ispikajte sa drškom kuhače. (kasnije će te rupe ispuniti puding, pa odredite raspored i gustoću rupa po želji)
  2. 2
    PRELJEV 1:
    Skuhajte 200 ml kave (može biti crna ili instant kava po želji, ali neka bude malo jača zbog okusa) te u njoj rastopite margarin/maslac i šećer.
    Vrelu kavu prelijte preko još vrućeg biskvita.
  3. 3
    PRELJEV 2:
    Puding skuhajte prema uputama s vrećice te odmah prelijte preko biskvita tako da ispuni sve rupe.

Нема коментара:

Постави коментар