четвртак, 14. август 2014.

RAFAELO KOCKE
RAFAELO KOCKERAFAELO KOCKE
Sastojci:
Tjesto
6 bjelanaca,
300 grama šećera u prahu,
150 grama kokosa,
100 grama beašna,
Fil:
6 žumanaca,
200 grama šećera u prahu,
250 grama putera,
1 vanilijin šećer,
Za ukrašavanje čokoladne mrvice
Priprema:
Umutite 6 bjelanaca i dodajte šećer, kokosovo brašno i brašno. Tjesto izlijte u podmazan pleh i pecite na temperaturi od 160 stepeni oko 20 minuta. Za fil umutite na pari 6 žumanjaka sa šećerom. Kada se fil prohladi, dodajte maslac umućen sa vanilijin šećerom, Koru podjelite na dva dijela te prvu koru premažite filom, stavite odozgo drugu koru pa i nju premažite filom. Isjecite na kocke i ukrasite čokoladnim mrvicama.

Нема коментара:

Постави коментар