субота, 2. август 2014.

...

Hladne kocke

hladne kocke

/slika/244119/

Sastojci

Biskvit

Zaljev (ako želite može i bez njega)

Krema 1.

Krema 2.

  •  2 vrećicešlag kreme od čokolade (dolcela)
  •  2,5 dlmlijeka
  •  Za ukrasnaribana bijela čokolada
Priprema

Vrijeme pripreme:
45 min
  1. 1hladne kocke/slika/242880/
    Žumanjke umutiti sa šećerom, dodati brašno, prašak i kakao, izmješati.i na kraju lagano umješati snijeg od bjelanjaka.Peći u limu 30×25.
    U međuvremenu skuhati zaljev(ukoliko ne volite mokre kolače jednostavno ovaj dio preskočite, a biskvit blago poprskajte mlijekom)
    pečeni kolač zaliti toplim zaljevom.
    Za kremu:pudinge skuhati na uobičajeni način sa šećerom u mljeku.U ohlađeno dodati izađeni margarin i tučeno vrhnje i vanili šećer.
    Za kremu 2 umutit šlag kreme prema uputi na vrećici sa 2, 5 dl mlijeka.
    Kolač premazati te dobro ohladiti (barem par sati) u hladnjaku da se kreme stegnu.
    još jednom
    i još jednom












Hladne kocke

hladne kocke
/slika/244119/

Sastojci


Priprema

Vrijeme pripreme:
  1. 1hladne kocke/slika/242880/
    Žumanjke umutiti sa šećerom, dodati brašno, prašak i kakao, izmješati.i na kraju lagano umješati snijeg od bjelanjaka.Peći u limu 30×25.
    U međuvremenu skuhati zaljev(ukoliko ne volite mokre kolače jednostavno ovaj dio preskočite, a biskvit blago poprskajte mlijekom)
    pečeni kolač zaliti toplim zaljevom.
    Za kremu:pudinge skuhati na uobičajeni način sa šećerom u mljeku.U ohlađeno dodati izađeni margarin i tučeno vrhnje i vanili šećer.
    Za kremu 2 umutit šlag kreme prema uputi na vrećici sa 2, 5 dl mlijeka.
    Kolač premazati te dobro ohladiti (barem par sati) u hladnjaku da se kreme stegnu.
    još jednom
    i još jednom

Нема коментара:

Постави коментар