KOLOVRAT recepti
Странице
(Премести у ...)
corbe
CORBE
RAZNO
PICA
PREDJELA
GLAVNA JELA
TORTE
DESERTI
pite
rolati
kolaci
posni kolaci
sitni kolaci
rolati SLANI
MESO
MUSAKE
torta...
iz mamine sveske
bakini recepti
salate
HLEB I PECIVA
▼
(Премести у ...)
CORBE
Почетна
TORTE
RAZNO
DESERTI
pite
PICA
PREDJELA
Rolati
GLAVNA JELA
pite
rolati
kolaci
posni kolaci
sitni kolaci
rolati SLANI
MESO
MUSAKE
torta...
iz mamine sveske
bakini recepti
salate
HLEB I PECIVA
▼
среда, 20. август 2014.
brz,brzinski dorucak....
Toad in the hole
Brzi i jako ukusan ručak sa kobasicama i finim prekrivačem od jaja, brašna i piva kao prilogom. Jako, jako fino.
Sastojci
1/2 kg
kobasica za pečenje
2
jaja
100 grama
brašna
100 ml
mlijeka
100 ml
piva
1 čajna žličia
senfa
prstohvat soli
Priprema
1
Kobasice stavite u manji protvan i zapecite u pećnici.
2
Izmješajte sve sastojke za preljev i ostavite da malo odstoji.
3
Prelijte preko kobasica i stavite peći u pećnicu na 200 stupnjeva oko pola sata.
Нема коментара:
Постави коментар
‹
›
Почетна
Прикажи веб верзију
Нема коментара:
Постави коментар