недеља, 3. август 2014.

lynda

                                 Toad in the hole

Brzi i jako ukusan ručak sa kobasicama i finim prekrivačem od jaja, brašna i piva  kao prilogom. Jako, jako fino.

Sastojci  

Priprema

  1. 1 /slika/1923889/
    Kobasice stavite u manji protvan i zapecite u pećnici.
  2. 2 /slika/1923893/
    Izmješajte sve sastojke za preljev i ostavite da malo odstoji.
  3. 3 /slika/1923895/
    Prelijte preko kobasica i stavite peći u pećnicu na 200 stupnjeva oko pola sata.

                                 Coffee pleasure

Obožavam kolače sa kavom, a ovo je baršun.... jer niti jedna druga riječ ne može opisati užitak kad probate savršen biskvit sa savršenom kremom.... 

Sastojci

Priprema

  1. 1
    Zagrijte vrhnje za šlag i u njemu rastopite čokoladu i instant kavu, te stavite na 3-4 sata u frižider da se dobro ohladi.
  2. 2
    Za biskvit maslac ili margarin sobne temperature dobro izmješajte sa šećerom pa dodajte jedno po jedno jaje, te postepeno sve ostale sastojke.
  3. 3
    U namazan protvan veličine 20x30 pretresite smjesu za biskvit te je pecite na 180 stupnjeva oko pola sata.
    Pečeni biskvit natopite kuhanom crnom kavom.
  4. 4
    Dobro ohlađeni šlag s čokoladom izmiksajte dok ne dobijete kremu.
  5. 5
    Kremu namažite po ohlađenom biskvitu i ukrasite po želji.

                                 Kokos fantazija


Sastojci

Priprema

  1. 1
    Izmješajte bjelanjke sa šećerom pa dodajte kokos i smjesu stavit u tepsiju veličine 20x30, i pecite na 160 stupnjeva dok ne dobije laganu boju.
  2. 2
    Rastopite sve sastojke za preljev, dobro ih izmješajte i prelijte preko ohlađenog biskvita.
  3. 3
    Vrhnje za šlag izlijte u posudu za miksanje i dodajte puding u prahu.
  4. 4
    Miksajte par minuta dok ne dobijete gustu kremu.
  5. 5
    Premažite kolač i stavite da se dobro ohladi.

Нема коментара:

Постави коментар